Твоє здоров'я

Твоє здоров'я
Твоє здоров'я

вівторок, 14 лютого 2017 р.

 Всеукраїнська гра «Сокіл»(«Джура»)

На сьогодні військово-патріотичне виховання молоді набуває великого значення. Гра «Сокіл»(«Джура») як раз спрямована на таке виховання дітей та молоді. Наша школа піклується про майбутнє своєї країни, тому, звичайно ж, взяла участь у цій грі.
Учні нашої школи прийняли участь у районному етапі Всеукраїнської гри «Сокіл»(«Джура»), головною метою якої є активізація роботи з відродження козацтва й розвитку історичних, культурних і патріотичних традицій українського народу, виховання юних патріотів на засадах гідності та високої самосвідомості.

Під час гри учні школи перевіряли свої знання з історії козацтва, проходили смугу перешкод, на якій показали свої вміння, вправність та спритність. Особливо привернув увагу конкурс перетягування каната. Всім дуже сподобалась гра, вона принесла радість і задоволення від спілкування, перевірки своїх можливостей, умінь і знань.

Проводячи таку гру, ми нагадали собі про героїчне минуле нашої країни, про те, що нам є чим пишатися. Україна у період Козацької Доби – один із найяскравіших прикладів того, що український народ є незламним і волелюбним, що він ніколи не схилить голову перед ворогом.
Із задоволенням чекатимемо цю гру наступного року!



1 коментар:

  1. The Casino of Belize: Overview, Games, Location
    Belize is a small but important place to explore 광양 출장마사지 the wonders of the Eastern 경상남도 출장샵 Band of Cherokee Indians. With a stay 포항 출장안마 at the hotel, you can 창원 출장샵 experience it 여주 출장샵

    ВідповістиВидалити